dugnadsbanken.no
 Referansenummer:
  

   Din e-postadresse:
  
   Ditt passord:
  
  


    Siste oppdrag

   B = Booket

 SalgAkershusB
 Norsk Dragracing Gardermoen
 ProduksjonOsloB
 Fremantle Media
 SalgAlle fylkerB
 BigStep
 ProduksjonOsloB
 Concorde TV
 VaretellingAkershusB
 Culturelink as
 DiverseOsloB
 Fremantle Media Norge AS

    Siste jobbønsker

 VaretellingAust-Agder
 LADIES CIRCLE 37 GRIMSTAD
 VakterAkershus
 EIDSVOLD IF - HåNDBALL
 VaretellingAkershus
 EIDSVOLD IF - HåNDBALL
 VaretellingAkershus
 STUDENTFORENING BB COWBOYS
 VakterFinnmark
 ESPEN BUSS

   Vi har til enhver tid en rekke organisasjoner, idrettslag, skoleklasser og foreninger som ønsker å jobbe dugnad fordelt på utallige frivillige grupper og lag i Norges langstrakte land. Per September 2020 har vi: 5454 grupper som kan stille ved eventuelle oppdrag som tilsvarer en arbeidsstyrke på ca 87264 personer.
 
Dugnadsbanken -> Definisjon av Dugnad og hva er dugnadsbanken.no

Dugnad

Dugnad er et felles utført og vanligvis ulønnet og frivillig arbeid av betydning for fellesskapet eller en enkeltperson. Dugnader utføres vanligvis i et lokalsamfunn, (f.eks. oppføring av en låve, ei båtstø, ei kai eller en lekeplass), som nabohjelp i forskjellige situasjoner, men noen ganger også på regionalt eller nasjonalt plan.

Dugnadsbegrepet er utpreget norsk. Våren 2004 ble ordet dugnad kåret til Norges nasjonalord. NRK viste en serie språkprogrammet (Typisk norsk), og seerne ble invitert til å foreslå og deretter stemme frem et norsk nasjonalord. Dugnad vant knepent foran jah (på innpust), matpakke, hæ og koselig.

Det er kanskje bare populært trodd at dugnad er typisk norsk: I finske og finlandssvenske miljø finnes begrepet «talkoot» (finsk) eller «talko» (finlandssvensk) med samme betydning som norsk dugnad, og på engelsk benyttes begrepet «barn raising» om en spesifikk dugnad for låvereising.

Referanse: Dugnad def hos Wikipedia

Hva er dugnadsbanken.no?

dugnadsbanken.no er formidler av dugnadsvirksomhet i Norge for frivillige organisasjoner og bedrifter

Vi tilbyr formidling av dugnadsjobber mellom frivillige organisasjoner/lag (oppdragstaker) og bedrifter og privatpersoner (oppdragsgiver) i Norge.

Vårt hovedmål er å skape gode relasjoner mellom næringslivet og og de frivillige organisasjoner i Norge.

Dugnadsbanken.no er for bedrifter, borettslag, offentlig forvaltning, veldedige organisasjoner og privatpersoner som trenger hjelp til å få utført et oppdrag. Oppdragene utføres deretter av de frivillige organisasjonene og betalingen går i sin helthet til organisasjonen som utfører arbeidet. Dugnadsbanken.no tar ingen provisjon av betalingen for utført jobb.

dugnadsbanken.no er en effektiv ressursdatabase med masse flotte mennesker som ønsker å jobbe dugnad til inntekt for organisasjonen sin.

Støtt en klubb, idrettslag eller andre frivillige organisasjoner ved å gi ditt dugnad oppdrag til de som har et stort ønske om å arbeide til inntekt for organisasjonen sin. Hos oss kommer du i kontakt med disse flotte menneskene.

dugnadsbanken.no er et bevis på at dugnadsånden i Norge fortsatt er solid, og hvor viktig den er for at vi kan opprettholde den gode idretts og organisasjonskulturen vi har i Norge.

Bedrifter og andre som trenger hjelp med et oppdrag har mulighet til å legge inn dugnadsjobber i databasen og raskt komme i kontakt med jobbsøkende frivillige organisasjoner.

Sikkerhet er viktig for oss i dugnadsbanken.no

Vi utgir ikke din e-post til andre og du har mulighet til å velge om du vil vise din e-postadresse på siden eller ikke.

dugnadsbanken.no er genialt enkelt, trygt og tidsbesparende for deg som oppdragsgiver.

dugnadsbanken.no skal være en sikker og trygg tjeneste som beskytter brukerne av tjenesten. Alle passordene lagres kryptert i databasen med enveiskryptering slik at de ikke kan dekrypteres verken av oss eller andre. Vi beskytter våre brukere fra å havne på uønskede e-post lister, såkalt spam-mail (søppel-e-post) og samtidig gir vi brukerne mulighet til å velge om de vil vise e-postadressen på siden eller ikke. Brukerne av tjenesten skal derfor være trygge på at dugnadsbanken.no ikke skal bidra til spam-mail eller at vi vil utlevere e-postadressene til andre.