dugnadsbanken.no
 Referansenummer:
  

   Din e-postadresse:
  
   Ditt passord:
  
  


    Siste oppdrag

   B = Booket

 SalgAkershusB
 Norsk Dragracing Gardermoen
 ProduksjonOsloB
 Fremantle Media
 SalgAlle fylkerB
 BigStep
 ProduksjonOsloB
 Concorde TV
 DiverseOsloB
 OBIK
 VaretellingAkershusB
 Culturelink as

    Siste jobbønsker

 VaretellingØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 VakterØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 DiverseØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 Varetelling�stfold
 LEAST CONCERN
 Varetelling�stfold
 AZADI
 HagearbeidS�r-Tr�ndelag
 STRINDHEIM IL HÃ¥NDBALL
 VaretellingAust-Agder
 LADIES CIRCLE 37 GRIMSTAD

   Vi har til enhver tid en rekke organisasjoner, idrettslag, skoleklasser og foreninger som ønsker å jobbe dugnad fordelt på utallige frivillige grupper og lag i Norges langstrakte land. Per Oktober 2018 har vi: 5450 grupper som kan stille ved eventuelle oppdrag som tilsvarer en arbeidsstyrke på ca 87200 personer.
 

Formidler av dugnadsvirksomhet i Norge for frivillige organisasjoner og bedrifter

"Vi tilbyr formidling av dugnadsjobber mellom frivillige organisasjoner/lag (oppdragstaker) og bedrifter og privatpersoner (oppdragsgiver) i Norge".

 

 

Vårt ønske er å skape gode relasjoner mellom næringslivet og de frivillige organisasjoner i Norge

Hva dugnadsbanken.no kan tilby bedrifter, borettslag, offentlig forvaltning, veldedige organisasjoner og privatpersoner som trenger hjelp til et oppdrag:

dugnadsbanken.no er en effektiv ressursdatabase med masse flotte mennesker som ønsker å jobbe dugnad til inntekt for organisasjonen sin.

Støtt en klubb, idrettslag eller andre frivillige organisasjoner ved å gi ditt oppdrag til de som har et stort ønske om å arbeide til inntekt for organisasjonen sin. Hos oss kommer du i kontakt med disse flotte menneskene. Registrer deg som oppdragsgiver og gi en kort beskrivelse av oppdraget du ønsker utført.

 • 100 % av betalingen for oppdraget går til de som utfører dugnaden.(Betales direkte til oppdragstaker)
 • Vi har ca 70.000 arbeidslystne mennesker som ønsker å utføre dugnadsoppdrag.
 • dugnadsbanken.no er et bevis på at dugnadsånden i Norge fortsatt er solid, og hvor viktig den er for at vi kan opprettholde den gode idretts og organisasjonskulturen vi har i Norge.
 • Bedrifter har mulighet til å legge inn dugnadsjobber i databasen og raskt komme i kontakt med jobbsøkende frivillige organisasjoner.
 • Man kan angi hvilken måte bedriften ønsker å bli kontaktet på, og selvsagt mulighet til å slette og endre oppdrag og kontaktinformasjon.
 • Vi utgir ikke din e-post til andre og du har mulighet til å velge om du vil vise din e-postadresse på siden eller ikke.
 • dugnadsbanken.no systemet er genialt enkelt, trygt og tidsbesparende for deg som oppdragsgiver.
 • Menneskene man kommer i kontakt med er innstilt på å gjøre en super innsats!
 • Vær med på å styrke dugnadsånden i Norge!

Det er kun fantasien som setter grensene for hvilke oppdrag de forskjellige idrettslagene, de frivillige organisasjonene gruppene og lagene kan utføre for deg. Les mer her...

Vi har konstant stor etterspørsel fra frivillige lag og grupper som ønsker å jobbe dugnad. Dersom din bedrift ønsker friske og raske mennesker til å utføre oppdrag for dere, så har dere mulighet til å støtte norsk idrett og gi en hjelpende hånd til den frivillige bevegelsen i Norge. Vi tar ingen provisjon eller prosentandel av betalingen for oppdraget. Betalingen for oppdraget går direkte til organisasjonene.

Få gjort jobben(e) effektivt unna samtidig som hele oppgjøret for dugnadsarbeidet støtter den frivillige organisasjonsbevegelsen i Norge.

NB! det er kun idrettslag og frivillige foreninger som skolekorps, fotballag, speideren, 4H og andre frivillige organisasjoner som kan registrere seg som oppdragstakere i databasen. Vi vil kunne gjøre unntak for skoleklasser i alle aldersklasser som ønsker å tjene penger til for eksempel klasseturer/studieturer i forbindelse med utdanning. Tjenesten er ikke for privatpersoner som vil tjene penger.

Svar på ofte stillte sørsmål.

Hva dugnadsbanken.no kan tilby idrettslag, frivillige foreninger og organisasjoner:

 • Mulighet til å registrere ønske om dugnadsjobber og på den måten styrke organisasjonens økonomi ved å motta tilbud på dugnadsjobber fra bedrifter i Norge.
 • Motta kun relevante tilbud ved å velge hvilke fylker man ønsker å jobbe i og motta tilbud fra.
 • Motta kun tilbud på de jobbtypene dere ønsker og kan utføre.
 • Mulighet til å motta e-post fra dugnadsbanken hvis en bedrift har et oppdrag dere ønsker å utføre og som er i det området dere ønsker å jobbe. (Dette velges i kontoinnstillinger: Motta mail ved match i database Ja/Nei etter at man har logget inn.)
 • Jobb dugnad når det passer organisasjonen. Bestem selv hvilken periode dere ønsker å jobbe.
 • Mulighet til å slette og endre jobbønsker og kontaktinformasjon.
 • Vi utgir ikke din e-post til andre og du har mulighet til å velge om du vil vise din e-postadresse på siden eller ikke.

Registrer deg som oppdragstaker nå og benytt deg av våre tjenester!


Tilfeldige Tilbakemeldinger:
"

Siden januar 2005 har Aftenposten samarbeidet med foreninger, lag, russ og skoleklasser, som alle gjør arbeid basert på frivillighet med det til hensikt å tjene penger til et felles mål. Vi har hjulpet idrettsklubber med å skaffe nytt utstyr, sendt lag på cup, og hjulpet skoleklasser til å komme på utenlandstur. Denne samarbeidsformen har vært så vellykket at vi ønsker å fortsette virksomheten, og gi muligheten til å skaffe kjærkomne penger i kassa til de som ønsker å gjøre en innsats.

"


"

Hei! Jeg trenger 10 mann til å utføre et oppdrag førstkommende mandag, så det haster veldig å få det på plass. Derfor denne mailen. Er dette noe dere kan formidle?

Ja du får svært rask respons ved å registrere et oppdrag hos oss. Oppdraget registrerer du selv hos oss.

>Takk, takk. Drukner i henvendelser allerede!
>Mvh
>Jonas

"


"Vi har ingen ting å utsette på innsatsen som ble gjort, vi er så fornøyde at vi allerede har avtalt å benytte de neste gang vi har behov for hjelp"


Samarbeidsparter:
aktivdagtid.no


Copyright © 2018 dugnadsbanken.no
Lørdag 20.Oktober 2018, 01:32:38