dugnadsbanken.no
 Referansenummer:
  

   Din e-postadresse:
  
   Ditt passord:
  
  


    Siste oppdrag

   B = Booket

 SalgAkershusB
 Norsk Dragracing Gardermoen
 ProduksjonOsloB
 Fremantle Media
 SalgAlle fylkerB
 BigStep
 ProduksjonOsloB
 Concorde TV
 DiverseOsloB
 OBIK
 VaretellingAkershusB
 Culturelink as

    Siste jobbønsker

 SalgAkershus
 VITALITY 2019
 VaretellingAkershus
 VITALITY 2019
 VakterOslo
 HUMANISTSKOLEN
 SnømåkingOslo
 HUMANISTSKOLEN
 VaretellingOslo
 Tawfiq
 DiverseOslo
 KLASSE 8D NORDBERG UNGDOMSSKOLE
 HagearbeidOslo
 KLASSE 8D NORDBERG UNGDOMSSKOLE

   Vi har til enhver tid en rekke organisasjoner, idrettslag, skoleklasser og foreninger som ønsker å jobbe dugnad fordelt på utallige frivillige grupper og lag i Norges langstrakte land. Per August 2018 har vi: 5442 grupper som kan stille ved eventuelle oppdrag som tilsvarer en arbeidsstyrke på ca 87072 personer.
 

Formidler av dugnadsvirksomhet i Norge for frivillige organisasjoner og bedrifter

"Vi tilbyr formidling av dugnadsjobber mellom frivillige organisasjoner/lag (oppdragstaker) og bedrifter og privatpersoner (oppdragsgiver) i Norge".

 

 

Vårt ønske er å skape gode relasjoner mellom næringslivet og de frivillige organisasjoner i Norge

Hva dugnadsbanken.no kan tilby bedrifter, borettslag, offentlig forvaltning, veldedige organisasjoner og privatpersoner som trenger hjelp til et oppdrag:

dugnadsbanken.no er en effektiv ressursdatabase med masse flotte mennesker som ønsker å jobbe dugnad til inntekt for organisasjonen sin.

Støtt en klubb, idrettslag eller andre frivillige organisasjoner ved å gi ditt oppdrag til de som har et stort ønske om å arbeide til inntekt for organisasjonen sin. Hos oss kommer du i kontakt med disse flotte menneskene. Registrer deg som oppdragsgiver og gi en kort beskrivelse av oppdraget du ønsker utført.

 • 100 % av betalingen for oppdraget går til de som utfører dugnaden.(Betales direkte til oppdragstaker)
 • Vi har ca 70.000 arbeidslystne mennesker som ønsker å utføre dugnadsoppdrag.
 • dugnadsbanken.no er et bevis på at dugnadsånden i Norge fortsatt er solid, og hvor viktig den er for at vi kan opprettholde den gode idretts og organisasjonskulturen vi har i Norge.
 • Bedrifter har mulighet til å legge inn dugnadsjobber i databasen og raskt komme i kontakt med jobbsøkende frivillige organisasjoner.
 • Man kan angi hvilken måte bedriften ønsker å bli kontaktet på, og selvsagt mulighet til å slette og endre oppdrag og kontaktinformasjon.
 • Vi utgir ikke din e-post til andre og du har mulighet til å velge om du vil vise din e-postadresse på siden eller ikke.
 • dugnadsbanken.no systemet er genialt enkelt, trygt og tidsbesparende for deg som oppdragsgiver.
 • Menneskene man kommer i kontakt med er innstilt på å gjøre en super innsats!
 • Vær med på å styrke dugnadsånden i Norge!

Det er kun fantasien som setter grensene for hvilke oppdrag de forskjellige idrettslagene, de frivillige organisasjonene gruppene og lagene kan utføre for deg. Les mer her...

Vi har konstant stor etterspørsel fra frivillige lag og grupper som ønsker å jobbe dugnad. Dersom din bedrift ønsker friske og raske mennesker til å utføre oppdrag for dere, så har dere mulighet til å støtte norsk idrett og gi en hjelpende hånd til den frivillige bevegelsen i Norge. Vi tar ingen provisjon eller prosentandel av betalingen for oppdraget. Betalingen for oppdraget går direkte til organisasjonene.

Få gjort jobben(e) effektivt unna samtidig som hele oppgjøret for dugnadsarbeidet støtter den frivillige organisasjonsbevegelsen i Norge.

NB! det er kun idrettslag og frivillige foreninger som skolekorps, fotballag, speideren, 4H og andre frivillige organisasjoner som kan registrere seg som oppdragstakere i databasen. Vi vil kunne gjøre unntak for skoleklasser i alle aldersklasser som ønsker å tjene penger til for eksempel klasseturer/studieturer i forbindelse med utdanning. Tjenesten er ikke for privatpersoner som vil tjene penger.

Svar på ofte stillte sørsmål.

Hva dugnadsbanken.no kan tilby idrettslag, frivillige foreninger og organisasjoner:

 • Mulighet til å registrere ønske om dugnadsjobber og på den måten styrke organisasjonens økonomi ved å motta tilbud på dugnadsjobber fra bedrifter i Norge.
 • Motta kun relevante tilbud ved å velge hvilke fylker man ønsker å jobbe i og motta tilbud fra.
 • Motta kun tilbud på de jobbtypene dere ønsker og kan utføre.
 • Mulighet til å motta e-post fra dugnadsbanken hvis en bedrift har et oppdrag dere ønsker å utføre og som er i det området dere ønsker å jobbe. (Dette velges i kontoinnstillinger: Motta mail ved match i database Ja/Nei etter at man har logget inn.)
 • Jobb dugnad når det passer organisasjonen. Bestem selv hvilken periode dere ønsker å jobbe.
 • Mulighet til å slette og endre jobbønsker og kontaktinformasjon.
 • Vi utgir ikke din e-post til andre og du har mulighet til å velge om du vil vise din e-postadresse på siden eller ikke.

Registrer deg som oppdragstaker nå og benytt deg av våre tjenester!


Tilfeldige Tilbakemeldinger:
"Det er virkelig tak i dagens ungdom."


"Vi har ingen ting å utsette på innsatsen som ble gjort, vi er så fornøyde at vi allerede har avtalt å benytte de neste gang vi har behov for hjelp"


"Konseptet deres er utrolig bra, jeg kommer til å benytte dere igjen"


Samarbeidsparter:
aktivdagtid.no


Copyright © 2018 dugnadsbanken.no
Tirsdag 21.August 2018, 15:29:50